JUNE CITY WELLNESS
Presteren op je werk, je huis netjes houden, gezond eten, fit blijven, tijd maken voor familie en vrienden. Je wilt het allemaal en tijd kom je vaak te kort. Kortom: the pressure is on. Bij June city wellness halen we je even uit deze dagelijkse hectiek.

Hoe wij dit doen? Om te beginnen hebben we de juiste sfeer voor je gecreëerd. Een moderne, rustige ruimte met de juiste muziek op de achtergrond.

Heb je even tijd over? Kom iets eerder en maak het jezelf comfortabel in onze lounge. Totdat het tijd is voor je behandeling, vermaak je je hier met een kop koffie, thee, fruitwater en iets lekkers. Uiteraard mag dit alles ook na je behandeling, of allebei.. Wat jij wilt!

Zodra het tijd is voor je treatment nemen we je mee naar de behandelkamer. Hier mag je plaatsnemen op de verwarmde wellnessbank. Samen met jou kijken we wat de behoeftes zijn van jouw huid en wat wij hierin voor jou kunnen betekenen. En dan.. Relax. De combinatie van de heerlijkste geuren, producten van Absolution en speciale massage technieken zorgen voor totale ontspanning, zodat je na de tijd weer volop aan de bak kunt. Maar eerst misschien tóch nog even kopje thee.. Vergeet niet om je volgende behandeling alvast in te plannen, dit kan online maar ook bij de balie.

Nature knows best

Zonder er een geiten-wollen-sokken-verhaal van te maken, geloven we bij June city wellness in de kracht van de natuur en in wat deze voor jouw huid kan betekenen.

Samen kunnen we de wereld een beetje mooier maken, en ieder kan hier zijn steentje aan bij dragen. Daarom maken we bij June city wellness tijdens de behandelingen uitsluitend gebruik van dierproefvrije, biologisch gecertificeerde en ecologische producten.

“Wellness is an active process of becoming aware of and making choices toward a healthy and fulfilling life” –

June

HET TEAM

Wat leuk dat je op de website van June city wellness bent. Mijn naam is Irene Tiemersma. Sinds maart 2019 ben ik June begonnen, een keuze waar ik iedere dag weer blij mee ben. Mijn doel was het creëren van een plek midden in de stad waar je makkelijk een moment voor jezelf kan pakken. Of je nou moeder, vader, werkende of student bent, iedereen heeft het druk en dan hebben we nog wel eens snel de neiging om onszelf te vergeten, en dát hoeft nu dus niet meer!

Ruim 9 jaar ben ik schoonheidsspecialiste, hierin heb verschillende trainingen gevolgd. Ook heb ik mij gespecialiseerd in permanente make-up, iets waar ik veel passie voor heb. En wat ik nu mag combineren met mijn andere passie: Huidverzorging en verbetering. Hierbij werken we met het prachtige product Absolution. Biologisch, ecologisch en dierproefvrij. Iets wat voor mij persoonlijk heel belangrijk is! Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom eens langs of maak een afspraak via de online agenda. Wij helpen je graag!✨

Hi! Mijn naam is Stijnie Hamoen, sinds Juni 2021 met heel veel plezier werkzaam bij June. Van jongs af aan heb ik een enorme passie voor de huid en uiterlijke verzorging. Mijn specialisaties zijn bindweefsel massages en acne behandelingen en door de jaren heen heb ik me steeds meer gespecialiseerd in verschillende massages. Stilzitten doe ik niet want op dit moment ben ik bezig met de opleiding huidtherapie aan de Hogeschool in Utrecht zodat ik nog meer voor jullie kan gaan betekenen op het gebied van huidverbetering.

Met de combinatie wellness, huidverbetering en de geweldige producten van de Absolution gaan we samen het gewenste resultaat voor jou behalen, waarmee jij en huid weer gaan stralen!

Ik kijk er naar uit om jou te mogen behandelen, graag tot snel! 

BOEK HIER ONLINE JE BEHANDELING
OPENINGSTIJDEN

Maandag

12:00 uur ~ 20:30 uur (avond op afspraak)

Dinsdag

10:00 uur ~ 17:30 uur

Woensdag

09:00 uur ~ 20:30 uur (avond op afspraak)

Donderdag

12:00 uur ~ 20:30 uur

Vrijdag

09:00 uur ~ 16:00 uur

Iedere 1e & 3e zaterdag van de maand

09:00 uur ~ 16:00 uur (op afspraak)

CONTACT

Oude Oosterstraat 3, Leeuwarden

info@junecitywellness.nl

+31 (0) 6 42 77 68 33