Loading...
Over June2020-04-17T11:48:34+02:00
JUNE CITY WELLNESS

Sometimes the most productive thing you can do is relax

Presteren op je werk, je huis netjes houden, gezond eten, fit blijven, tijd maken voor familie en vrienden. Je wilt het allemaal en tijd kom je vaak te kort. Kortom: the pressure is on. Bij June city wellness halen we je even uit deze dagelijkse hectiek.

OVER JUNE CITY WELLNESS

Bij June city wellness zijn de treatments gebaseerd op jouw wensen. Het is een persoonlijk moment met als doel het herstellen, verbeteren en verstevigen van de huid. Er wordt gebruik gemaakt van speciale massagetechnieken die, samen met de producten, een zichtbaar resultaat geeft aan de huid.

June city wellness is opgericht door Irene Tiemersma, zij mag zich al meer dan 9 jaar schoonheidsspecialiste noemen en beheerst vele specialisaties. Met June wil ze mensen een plek bieden waar je aan huidverbetering kan werken én waar je even helemaal tot rust kan komen.

WAAROM ABSOLUTION

Omdat we zoeken naar de juiste balans tussen een gezonde en eco-bewuste leefstijl…Omdat we bezig zijn met ons imago, ons welzijn en bescherming van het milieu, worden we aangetrokken door biologisch gecertifieerde producten, zonder daar voor in te hoeven leveren. We willen de beste resultaten behalen op de meest efficiënte manier.

Absolution….een compact scala aan producten, ingenieuze eenvoud, biologisch gecertificeerd en vooral ook: persoonlijk, dus af te stemmen op de specifieke behoeften en stemmingen van uw huid. Elke dag weer.. voor zowel mannen als vrouwen.

BOEK HIER ONLINE JE BEHANDELING

HET TEAM

Hoi allemaal!👋🏼 Mijn naam is Marrit, sinds eind december ben ik werkzaam bij June city wellness. Ik heb al een aantal van jullie mogen ontmoeten en behandelen. Een mooier begin van het jaar kan ik me niet bedenken. Nadat ik een aantal jaren uit het vak ben geweest mag ik nu eindelijk weer doen wat ik het allerleukste vind! Namelijk dit prachtige beroep uitoefenen, dit maakt mij iedere dag ontzettend blij en dankbaar.

Nadat ik op training geweest ben bij het bewuste eco gecertificeerde cosmetica merk Absolution ben ik zo geïnspireerd geraakt. Ik kijk er naar uit om jullie bij June te mogen ontvangen zodat ik al deze opgedane kennis met jullie kan delen!🌱

HET TEAM

Wat leuk dat je op de website van June city wellness bent. Mijn naam is Irene Tiemersma. Sinds maart 2019 ben ik June begonnen, een keuze waar ik iedere dag weer blij mee ben. Mijn doel was het creëren van een plek midden in de stad waar je makkelijk een moment voor jezelf kan pakken. Of je nou moeder, vader, werkende of student bent, iedereen heeft het druk en dan hebben we nog wel eens snel de neiging om onszelf te vergeten, en dát hoeft nu dus niet meer! 🙌🏻

Ruim 9 jaar ben ik schoonheidsspecialiste, hierin heb verschillende trainingen gevolgd. Ook heb ik mij gespecialiseerd in permanente make-up, iets waar ik veel passie voor heb. En wat ik nu mag combineren met mijn andere passie: Huidverzorging en verbetering. Hierbij werken we met het prachtige product Absolution. Biologisch, ecologisch en dierproefvrij. Iets wat voor mij persoonlijk heel belangrijk is! Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom eens langs of maak een afspraak via de online agenda. Wij helpen je graag!✨

BOEK HIER ONLINE JE BEHANDELING

“Wellness is an active process of becoming aware of and making choices toward a healthy and fulfilling life” –

June

“Wellness is an active process of becoming aware of and making choices toward a healthy and fulfilling life” –

June
OPENINGSTIJDEN

Maandag

13:30 uur ~ 20:30 uur (avond op afspraak)

Dinsdag

11:00 uur ~ 18:00 uur

Woensdag

09:00 uur ~ 17:30 uur

Donderdag

13:30 uur ~ 20:30 uur

Vrijdag

09:00 uur ~ 16:00 uur

Iedere 1e & 3e zaterdag van de maand

09:00 uur ~ 16:00 uur (op afspraak)

CONTACT

Oude Oosterstraat 3, Leeuwarden

info@junecitywellness.nl

+31 (0) 6 42 77 68 33