Loading...
Treatments2021-01-06T16:46:06+01:00
JUNE CITY WELLNESS

SKIN TREATMENTS

Quick facial fix 30 min €35,-

In a hurry? Don’t you worry! Reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen en een afsluitende dag of nachtverzorging. Deze treatment is een echt booster voor je huid en zorgt er voor dat deze weer gaat stralen!

Essential facial & relax treatment 60 min €65,-

Treat yourself! Epileren/harsen, reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker, gelaatsmassage en dag/nacht verzorging (Wil je deze treatment i.c.m Henna brows? Dat kan! In dat geval betaal je een meerprijs van €17,50).

Total facial Relax treatment 90 min €95,-

Time to relax! Epilieren/harsen, reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker, massage van schouder, nek, decolleté, gezicht en armen. We sluiten af met de dag /nachtverzorging (Wil je deze treatment i.c.m Henna brows? Dat kan! In dat geval betaal je een meerprijs van €17,50).

Little note: Alle treatments (m.u.v de quick facial fix) zijn ter plaatse aan te vullen met losse modules (bijvoorbeeld bovenlip harsen) tegen een meerprijs van €2,50 per module.

Bindweefsel kuur 6 treatments +gratis booster naar keuze 1 x 75, 5x 45 min €425,-

Work it! Verbeter je huidconditie dmv bindweefselmassage, start met een kuur voor maximaal resultaat!

Bindweefsel treatment 60 min €74,95,-

Work it! Verbeter je huidconditie dmv bindweefselmassage! Epileren/harsen, reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker, bindweefselmassage en dag/nacht verzorging

Skin improvement treatment 60 min €77,50

Let’s glow. Bij deze treatment maken we gebruik van de mesoroller. deze bevat 180 fijne naalden die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine, door de microkanaaltjes die we maken wordt het product dieper in de huid opgenomen.

MAAK HIER ONLINE JE AFSPRAAK

BROW & LASH TREATMENTS

Shape the brows 15 min €17,50

Bij deze treatment worden je wenkbrauwen weer prachtig in model gebracht. Je wenkbrauwen worden geëpileerd of geharst.

Quick brow fix 15 min €17,50 (+ wimpers rekenen we een meerprijs van €5,-)

Brows on fleek! Kom iedere drie weken langs voor deze quick fix en geniet van dit mooie prijsje. Tijdens deze treatment worden je wenkbrauwen geverfd én geëpileerd of geharst. Bij gebruik van henna wordt er een meerprijs van €10 berekent.

Brow treatment 25 min €25,-

Tijdens deze treatment worden je wenkbrauwen geverfd én geëpileerd of geharst.

Lash tinting treatment 15 min €17,50

Tijdens deze treatment worden je wimpers geverfd.

Complete lash & brow treatment 30 min €30,-

Tijdens deze treatment worden je wenkbrauwen en wimpers geverfd en je wenkbrauwen geëpileerd of geharst.

Henna brows 30 min €35,-

Epileren/harsen en verven. Hierbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke henna verf. Ideaal voor de minder volle wenkbrauw omdat bij deze treatment ook de huid langdurig wordt geverfd.

Little note: Alle treatments zijn ter plaatse aan te vullen met losse modules (bijvoorbeeld bovenlip harsen) tegen een meerprijs van €2,50 per module.

MAAK HIER ONLINE JE AFSPRAAK

SKIN TREATMENTS VOOR MANNEN

Skin energizer treatment voor mannen 30 min €35,-

 Reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen en een afsluitende dag of nachtverzorging.Voor de mannen met weinig tijd maar die toch de nodige huidverzorging willen hebben.

Total recharge treatment voor mannen 75 min €77,50

Heb je iets langer de tijd, dan raden we zeker deze treatment aan! Reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker, massage van schouder, nek, decolleté, gezicht en armen. We sluiten af met de dag /nachtverzorging. Recharge yourself!

BODY TREATMENTS

Rugmassage 25 min €27,50

Last van je spieren? Geniet van een fijne spierontspannende rugmassage.

Rug behandeling & massage 60 min €65,-

Reiniging, scrub, warme doeken en massage. We’ve got your back.

MAAK HIER ONLINE JE AFSPRAAK

NAIL TREATMENTS

YES, éindelijk is het zover! Er is zo veel vraag naar geweest en vinden het ook zo leuk!

Omdat we bij June altijd voor kwaliteit gaan en het belangrijk vinden dat er geen rotzooi in onze producten zir hebben we voor de lakken van The Gel Bottle gekozen. Geen parabenen, sulfaten of andere chemische of ongezonde stoffen, vegan & cruelty free. Zoals jullie van ons gewent zijn dus!

Voor velen zal de Biab nog onbekend zijn. Dit is dé nieuwe lifechanging treatment rondom de nagels. Het is zachter dan acryl en harder dan ‘gewone’ gellak, waardoor het met het verwijderen niet gevijld hoeft te worden en het echt tot dik 4 weken kan blijven zitten. Het bevat voedende en verzorgende werkstoffen waardoor jouw eigen nagels mooier, langer en sterker kunnen worden. Do we need to say more?

bij June krijgen jij en je nagels de aandacht die jullie verdienen. Zo kan je ook hier een ultiem relax uitje van maken.

The gelbottle Biab treatment €59,-

Last van poreuze nagels? De Biab is dé nieuwe trend rondom lakken, het geeft een voedende en verzorgende laag waardoor je eigen nagels de kans krijgen om sterker en langer te worden. Verkrijgbaar in verschillende naturel tinten, you will love it! 4 tot 5 weken mooie verzorgde nagels.

The gelbottle Gellak treatment €45,-

Geniet 2 tot 3 weken van jouw prachtige gellak, zonder chemische stoffen, vegan & cruelty free. We hebben voor jou de leukste colors samengesteld!

Eenmalige aanschaf nagelvijl set €7,50.

Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel, daarom willen we voor iedere klant zijn of haar eigen vijlen gebruiken. Wij zullen deze voor jullie bewaren zodat we jouw eigen set bij je vervolg treatment kunnen gebruiken.

Removal lak i.c.m nieuwe set of enkel removal.

I.c.m €5,- of enkel €15,-

MAAK HIER ONLINE JE AFSPRAAK

#JUNECITYWELLNESS

#HBINDWEEFSELMASSAGE

BYE FIJNE LIJNTJES, DOFFE HUID & ONZUIVERHEDEN

BINDWEEFSELMASSAGE

BINDWEEFSELMASSAGE! KUUR ||  Kuur voor het verstevigen van de huid & het verminderen van fijne lijntjes. 6 treatments + gratis product booster (afgestemd op jouw huid & wensen).

Op een gegeven moment krijgt iedereen er mee te maken. De huid wordt minder vol en fijn lijntjes worden zichtbaar. Maar ook wanneer je vindt dat je huid dof is en niet meer straalt biedt bindweefselmassage de oplossing. Veel last van onzuiverheden? Met de bindweefselmassage gaan we de huid conditie verbeteren, we zorgen voor een betere afvoer van gifstoffen waardoor de onzuiverheden minder zullen worden, in dit geval is de kuur ook sterk aan te raden!

Naarmate we ouder worden krijgen we verklevingen in de huid. Door de massage maken we weer ruimte tussen de huidcellen, waardoor er een betere bloedtoevoer naar de cellen komt, dit betekent betere opname van vitamines, mineralen en werkstoffen die de cellen nodig hebben om optimaal te shinen. Ze worden weer voller en gezonder waardoor je huid ook weer voller en stralender wordt. Je zet je eigen huid weer aan het werk, een absolute aanrader voor wanneer je echt meer aan huidverbetering wilt werken!

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?  Je komt iedere 2 weken voor je treatment. De eerste treatment duurt 75 minuten. Hier gaan we eerst goed naar jouw huid en wensen kijken.

OVERIGE 5 TREATMENTS: Deze treatments duren 45 minuten. De huid wordt gereinigd en vervolgens beginnen we met de massage. Daarna sluiten we af met de huidverzorging.

Kosten? 6 treatments + gratis booster €425,- (ook los te boeken voor €74,95 per treatment)
PLAN HIER JE EERSTE TREATMENT
TREAT OTHERS!

KADOOTJES // Wie is hier nou niet gek op? Leuk om te krijgen en leuk om te geven. En that’s where we come in. Iedereen verdiend toch het beste voor zijn/haar huid? Pure, zonder hormoonverstorende stoffen & natuurlijke formules zorgen voor de heerlijkste en vooral effectieve verzorging van de huid. Daarbij hebben we ook de leukste cadeaubonnen. Dus ken jij iemand die het verdient om extra in het zonnetje te worden gezet? Of zoek je een leuk verjaardagscadeau? En gun je diegene een heerlijk moment voor zichzelf? Wij staan voor je klaar om advies te geven over producten óf om de leukste bonnen voor je klaar te maken.

OPENINGSTIJDEN

Maandag

13:30 uur ~ 20:30 uur (avond op afspraak)

Dinsdag

11:00 uur ~ 18:00 uur

Woensdag

09:00 uur ~ 17:30 uur

Donderdag

13:30 uur ~ 20:30 uur

Vrijdag

09:00 uur ~ 16:00 uur

Iedere 1e & 3e zaterdag van de maand

09:00 uur ~ 16:00 uur (op afspraak)

CONTACT

Oude Oosterstraat 3, Leeuwarden

info@junecitywellness.nl

+31 (0) 6 42 77 68 33