Loading...
Treatments2020-06-29T20:59:50+02:00
JUNE CITY WELLNESS

Skin treatments

Quick facial fix 30 min €35,-

In a hurry? Don’t you worry! Reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen en een afsluitende dag of nachtverzorging. Deze treatment is een echt booster voor je huid en zorgt er voor dat deze weer gaat stralen!

Essential facial & relax treatment 60 min €65,-

Treat yourself! Epileren/harsen, reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker, gelaatsmassage en dag/nacht verzorging (Wil je deze treatment i.c.m Henna brows? Dat kan! In dat geval betaal je een meerprijs van €17,50).

Total facial Relax treatment 90 min €95,-

Time to relax! Epilieren/harsen, reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker, massage van schouder, nek, decolleté, gezicht en armen. We sluiten af met de dag /nachtverzorging (Wil je deze treatment i.c.m Henna brows? Dat kan! In dat geval betaal je een meerprijs van €17,50).

Little note: Alle treatments (m.u.v de quick facial fix) zijn ter plaatse aan te vullen met losse modules (bijvoorbeeld bovenlip harsen) tegen een meerprijs van €2,50 per module.

MAAK HIER ONLINE JE AFSPRAAK

Brow & lash treatments

Shape the brows 15 min €17,50

Bij deze treatment worden je wenkbrauwen weer prachtig in model gebracht. Je wenkbrauwen worden geëpileerd of geharst.

Quick brow fix 15 min €17,50 (+ wimpers rekenen we een meerprijs van €5,-)

Brows on fleek! Kom iedere drie weken langs voor deze quick fix en geniet van dit mooie prijsje. Tijdens deze treatment worden je wenkbrauwen geverfd én geëpileerd of geharst. Bij gebruik van henna wordt er een meerprijs van €10 berekent.

Brow treatment 25 min €25,-

Tijdens deze treatment worden je wenkbrauwen geverfd én geëpileerd of geharst.

Lash tinting treatment 15 min €17,50

Tijdens deze treatment worden je wimpers geverfd.

Complete lash & brow treatment 30 min €30,-

Tijdens deze treatment worden je wenkbrauwen en wimpers geverfd en je wenkbrauwen geëpileerd of geharst.

Henna brows 30 min €35,-

Epileren/harsen en verven. Hierbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke henna verf. Ideaal voor de minder volle wenkbrauw omdat bij deze treatment ook de huid langdurig wordt geverfd.

Little note: Alle treatments zijn ter plaatse aan te vullen met losse modules (bijvoorbeeld bovenlip harsen) tegen een meerprijs van €2,50 per module.

MAAK HIER ONLINE JE AFSPRAAK

Skin treatments voor mannen

Skin energizer treatment voor mannen 30 min €35,-

 Reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen en een afsluitende dag of nachtverzorging.Voor de mannen met weinig tijd maar die toch de nodige huidverzorging willen hebben.

Total recharge treatment voor mannen 75 min €77,50

Heb je iets langer de tijd, dan raden we zeker deze treatment aan! Reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker, massage van schouder, nek, decolleté, gezicht en armen. We sluiten af met de dag /nachtverzorging. Recharge yourself!

Body treatments

Rugmassage 25 min €27,50

Last van je spieren? Geniet van een fijne spierontspannende rugmassage.

Rug behandeling & massage 60 min €65,-

Reiniging, scrub, warme doeken en massage. We’ve got your back.

MAAK HIER ONLINE JE AFSPRAAK

Skin improve treatments

GYMNASTIEK VOOR DE HUID!

GYMNASTICS! ||  Kuur voor het verstevigen van de huid & het verminderen van fijne lijntjes. 6 treatments + gratis product Le booster lift (prijswinnaar beautyawards 2019, t.w.v €75,90).

Op een gegeven moment krijgt iedereen er mee te maken. De huid wordt minder vol en we krijgen last van rimpels.. Stop de tijd met de gymnastiek voor de huid kuur bij June city wellness.

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK? Voor optimaal resultaat moet je deze treatments in kuurverband doen. Je komt iedere 2 weken voor je treatment. De eerste treatment duurt 75 minuten. Hier gaan we eerst goed naar jouw huid en wensen kijken.

Vervolgens gaan we beginnen met de reiniging en peeling. Daarna beginnen we met de huidgymnastiek, dit is een speciale massagetechniek die werkt op het verstevigen van de huid en het afvoeren van afvalstoffen. Tijdens de massage werken wij met het product Le booster lift van Absolution, deze sterk geconcentreerde super booster heeft dit jaar de 1e prijs gewonnen bij de beautyawards en heeft een sterk liftende werking op de huid. De huidgymnastiek voelt aangenaam en ontspannend aan op de huid. Na de massage krijg je nog een kalmerend masker en sluiten we af met de rozenkwartssteen, deze zorgt voor een prachtige huidteint en voert de afvalstoffen af, je ziet direct verschil! Uiteraard volgt daarna de huidverzorging.

OVERIGE 5 TREATMENTS: Deze treatments duren 45 minuten. De huid wordt gereinigd en vervolgens beginnen we met de huidgymnastiek. Daarna sluiten we weer af met de rozenkwartssteen & huidverzorging.

Je zult zien dat je huid per treatment voller gaat aanvoelen en fijne rimpeltjes gaan vervagen. Na de kuur kun je er voor kiezen om af en toe een onderhoud treatment te doen voor het behouden van het prachtige resultaat.

Kosten? 6 treatments + gratis Le booster lift (t.w.v €75,90, normaal €425,- nu voor €395,-

#JUNECITYWELLNESS

#HUIDGYMNASTIEK

Treat others!

KADOOTJES || Wie is hier nou niet gek op? Leuk om te krijgen en leuk om te geven. En that’s where we come in. Iedereen verdiend toch het beste voor zijn/haar huid? Pure, zonder hormoonverstorende stoffen & natuurlijke formules zorgen voor de heerlijkste en vooral effectieve verzorging van de huid. Daarbij hebben we ook de leukste cadeaubonnen. Dus ken jij iemand die het verdient om extra in het zonnetje te worden gezet? Of zoek je een leuk verjaardagscadeau? En gun je diegene een heerlijk moment voor zichzelf? Wij staan voor je klaar om advies te geven over producten óf om de leukste bonnen voor je klaar te maken.

OPENINGSTIJDEN

Maandag

13:30 uur ~ 20:30 uur (avond op afspraak)

Dinsdag

11:00 uur ~ 18:00 uur

Woensdag

09:00 uur ~ 17:30 uur

Donderdag

13:30 uur ~ 20:30 uur

Vrijdag

09:00 uur ~ 16:00 uur

Iedere 1e & 3e zaterdag van de maand

09:00 uur ~ 16:00 uur (op afspraak)

CONTACT

Oude Oosterstraat 3, Leeuwarden

info@junecitywellness.nl

+31 (0) 6 42 77 68 33