Antioxidanten you can’t get enough of them! Ze hebben veel voordelen als het gaat om skincare. Ze beschermen de huid tegen vervuiling en herstellen de negatieve gevolgen van blauw licht. Blauw licht zit in onze telefoons, laptops en tv’s. Wist je dat er tegenwoordig speciale brillen voor je ogen zijn om deze te beschermen tegen het blauwe licht? Naast beschermen en herstellen, verstevigen antioxidanten de huid en maken ze je huid stralend en verminderen ze zichtbaar rimpels. So what do you want more?!
Om deze redenen zijn antioxidanten een musthave in je skinroutine

// BESCHERMING
Je huid komt iedere dag in aanraking met schadelijke invloeden, bijvoorbeeld mileuvervuiling (uitlaatgassen). Dit zorgt voor verslapping en een doffe, gevoelige huid. Kortom de weerstand van je huid is niet optimaal! Gelukkig is er wetenschappelijk bewezen dat het gebruik van antioxidanten de schadelijke effecten van vervuiling kan voorkomen en of herstellen.
What to do? Gebruik onze Le Booster Protection. Deze booster bevat o.a de 2 antioxidanten Echinacea en edelweiss en nog 12 natuurlijke extracten zorgvuldig geselecteerd om hun eigenschappen –  Ze werken samen om de weerstand van jouw huid te boosten.
Gebruik als gezichtsserum of meng een druppel met een Absolution creme( mix essential), om een eigen, op maat gemaakte huidverzorging te creeren.

// VERSTEVIGING
Naarmate je ouder wordt verlies je elastine in de huid. Hierdoor wordt je huid minder stevig en kunnen er rimpels ontstaan. Met de juiste booster vul je belangrije stoffen aan in de huid waardoor dit proces vertraagd en de huid zichtbaar verstevigd wordt.
Wij raden aan om Le booster Lift te gebruiken om je huid te verstevigen. De booster Lift bevat onder andere de volgende werkzame ingrediënten; roos va jericho dit is een plant die de huid tegen uitdroging beschermd en de vochtbalans stabiliseert. Verstevigende werking door paardenstaart (plant), rijk aan silicium een mooie antioxidant wat belangrijk is bij de vorming van collageen. Calcium, stimuleert de productie van hyaluronzuur en elastine.
How to use? Breng 1 drup booster aan op de gereinigde huid óf meng deze door je Absolution creme (mix essential). Door deze twee producten te combineren optimaliseer je de werking van beide producten.

// THE GLOW
Sommige antioxidanten hebben de speciale eigenschappen om de huid te laten stralen. And I think that all we want is a glowy skin, right?! De booster Eclat is een exclusieve mix van ingrediënten, waaronder beukenknop extract, framboos, cactusvijg en 13 natuurlijke extracten die je huid egaal, glad en stralend maken.
Gebruik als serum of meng 1 druppel met je absolution creme(mix essential) om de voordelen ervan te maximaliseren. Good luck!

// VERZACHTEN
Antioxidanten kunnen de huid ook verzachten en kalmeren. Are you a little bit sensitive? Dan kan je zeker baat hebben bij Le Serum Anti-Soif.
Deze serum bevat onder andere de volgende werkzame ingrediënten: Aloe vera, bekent om haar herstellende en vochtinbrengende eigenschappen. Aloe vera is een belangrijke antioxidant, het bevat namelijk, vitamine A, C en E. Deze werkt kalmerend en verminderd roodheid door scutellaria. Vlierbloesem extract verzacht je huid en egaliseert de teint van je huid.
How to use? Dit serum is een echte dorstlesser en werkt zeer herstellend en verzachtend. Perfect om enkel of door een Absolution creme (mix essential) gemixt te gebruiken.

Ben je overtuigd? Of nog vragen? Laat het ons weten, u know what to do.

Liefs, June

le-booster-protection
le-booster-lift
le-booster-eclat
le-serum-anti-soif