Herken je dat? Je hebt je hele skincare routine on point, en je voeding is zeer zeker #healthylifestyle waardig, ondanks al je effort blijft je huid onrustig en op het gebied van huidversteviging gebeurd er ook nog weinig. Grote kans dat er een tekort is in je lichaam waardoor jouw huid niet optimaal kan shinen. Dat is de reden dat wij met Cellics gaan werken, the word is out!

Er komen bij June natuurlijk vaak genoeg klanten met een huidprobleem, we weten dat we de meest awesome producten hebben, onze treatments en kennis zijn goed en de klant geeft aan dat hij of zij de huid thuis ook goed verzorgd met onze producten. Toch gebeurt het wel eens dat de resultaten uitblijven, en dit vinden wij op z’n zachts gezegd erg frustrerend! Dus zijn wij op zoek gegaan naar wat wij toe konden voegen om een stap verder te kunnen gaan.

Iets wat naast skincare altijd mijn interesse heeft gehad is voeding. Dit heeft namelijk zo’n grote invloed op hoe je lijf aanvoelt, beweegt, hoe je je mentaal voelt. En ja, enorm cliché maar de huid is een weerspiegeling van je lichamelijke én geestelijke gezondheid. Dus, hoog tijd om hier meer mee te gaan doen. Tijdens deze zoektocht kwam ik bij Cellics terecht, een prachtig merk dat net zoals June de eisen aan kwaliteit heel hoog heeft liggen, ook als je daar dan net een beetje meer voor moet betalen. De hoge concentraties van de supplementen, de poedervorm waardoor er geen bind en vulmiddelen worden gebruikt is wat ons er van heeft overtuigd om met dit product te gaan werken, alles voor de mooiste resultaten right?

IN SHORT, WAAROM KIEZEN WE VOOR CELLICS?
1. Hoge concentraties
2. Geen slechte bind of vulmiddelen
3. Poedervorm (hierdoor hogere concentratie & beter opneembaar
4. Vis collageen ipv rundercollageen

// CELL OMEGA

Meest belangrijke supplement voor een gezonde en mooie huid. Met ons huidige voedingspatroon heeft vrijwel iedereen een tekort aan omega 3 en teveel omega 6 waardoor de vetzuren uit balans zijn, dit kan ontstekingen veroorzaken. Wanneer dit weer in balans is zal het transport van de voeding beter worden wat de celwanden gezond maakt.

We raden de cell omega aan bij een droge huid, acne, rosacea en psoriasis. Maar het zorgt ook voor hormonale balans, ondersteuning van vetverbranding en betere concentratie. De cell omega is als enige product van Cellics niet in poedervorm maar omhuld met een visgelatine, deze is dus wel geschikt voor vegetariërs, niet voor veganisten.

// CELL ELIXER & CELL ELIXER LIMITLESS

Dit topproduct omvat alles voor huidverjonging, vitaliteit en gezondheid! Cell Elixer is een compleet en hoogwaardig huidsupplement dat zorgt voor een gezonde, soepele en strakke huid, voor stevig haar, gezonde nagels, soepele spieren, pezen en gewrichten, gezonde darmen en een algeheel gevoel van fitheid

Bevat viscollageen wat er voor zorgt dat jouw huid bouwstoffen heeft om collageen te kunnen maken en de mogelijkheid heeft om te verjongen. Ceramiden zorgen voor een optimale bescherming van de huid, een sterke barrière en een vochtrijke huid. Hyaluronzuur houdt je vochtbalans in je huid op peil. De hoge vitamine C1000 ondersteunt de collageen aanmaak. Om cellulite aan te pakken heb je sterk bindweefsel nodig. Het Cell Elixer helpt jou hierbij. Ben jij 50+? Ga dan voor de Cell elixer limitless, deze bevat nog 6 gram meer collageen dan de Cell elixer.

// CELL FIRST
Last van lichte huidproblematiek was onlangs is op komen zetten? Denk aan schrale plekjes, schilfers, puistjes in de hals, onrustig voorhoofd etc.  Ga dan voor de Cell first.

Deze werkt ontgiftend door chlorella en spirulina. Daarbij is Cell first rijk aan antioxidanten wat een beschermende en herstellende werking geeft. Het geeft meer vitaliteit, betere darmwanden (speelt een belangrijke rol bij een goede huid), minder ontstekingen en een multivitamine boost met o.a magnesium, vitamine C & D.

// CELL PURE

Met Cell Pure werk je van binnenuit aan een zuivere huid. Dit detox supplement remt ontstekingsreacties en ondersteunt lever en nieren tijdens hun ontgiftingsproces. Heb jij last van ontstekingen, donker gekleurde wallen of puistjes die niet herstellen? Dan adviseren wij om met de Cell pure detox te starten. Deze detox duurt 4 weken en het advies is om de hoeveelheid per week op te bouwen.

Dus voor snel ontstane huidproblemen gebruik je Cell first en bij langdurige huidproblematiek Cell pure.

// CELL PROTEIN REBUILD

Cell protein, is een totally vegan (en glutenvrij) eiwitsupplement op basis van plantaardige eiwitten (erwt en rijst). Dit zijn bronnen met een hoog aminozuurprofiel, waardoor je toch nog voldoende eiwitten binnenkrijgt als je bijvoorbeeld weinig tot geen vlees eet.

Eiwitten leveren een bijdrage aan de opbouw van spieren, het draagt bij aan dat er minder snel weefsel wordt afgebroken en het draagt bij aan het herstel en de opbouw van lichaamscellen. Om de huid zoveel mogelijk te ondersteunen zijn er ook stofjes toegevoegd die een bijdrage leveren aan de ondersteuning van collageen aanmaak (belangrijk voor oa een mooie, stevige huid), waaronder Vitamine C, antioxidanten en Magnesium

SOME HELP PLEASE? Ik begrijp het, erg veel informatie. Natuurlijk helpen wij jou graag met het uitkiezen van jouw huidsupplementen, voel je dus vrij om een mail te sturen naar info@junecitywellness.nl of laat een reactie achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Let’s do this!

Liefs, June

A FEW OF OUR CELLICS PRODUCTS