JUNE CITY WELLNESS

BROW & LASH TREATMENTS

Mooie wenkbrauwen zorgen voor een goede uitstraling en meer uitdrukking en definitie in je gezicht. Vaak wordt dit toch een beetje onderschat. Helaas heeft niet iedereen van nature mooie of volle wenkbrauwen. Gelukkig kun jij je wenkbrauwen laten doen bij ons zodat je toch altijd perfect verzorgd voor de dag komt! De brow treatment is voor zowel mannen als vrouwen. Het maakt niet uit of je dikke, dunne, doorlopende, korte of lange wenkbrauwen hebt. De brow treatment is voor iedereen geschikt!

Samen met jou gaan we kijken naar de wenkbrauwen die passen bij de vorm van jouw gezicht. Wil jij weten hoe de perfecte wenkbrauwen er bij jou uit zien? Maak dan direct een afspraak voor een brow treatment. We weten zeker dat je verrast zal zijn door het resultaat!

Direct een afspraak maken!

READY VOOR MOOIE WIMPERS & WENKBRAUWEN? CHECK OUT OUR MENU!

Shape the brows 15 min €17,50

Bij deze treatment worden je wenkbrauwen weer prachtig in model gebracht. Je wenkbrauwen worden geëpileerd of geharst.

Quick brow fix 15 min €17,50 (+ wimpers rekenen we een meerprijs van €5,-)

Brows on fleek! Kom iedere drie weken langs voor deze quick fix en geniet van dit mooie prijsje. Tijdens deze treatment worden je wenkbrauwen geverfd én geëpileerd of geharst. Bij gebruik van henna wordt er een meerprijs van €10 berekent.

Brow treatment 25 min €25,-

Tijdens deze treatment worden je wenkbrauwen geverfd én geëpileerd of geharst.

Henna brows 30 min €35,-

Epileren/harsen en verven. Hierbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke henna verf. Ideaal voor de minder volle wenkbrauw omdat bij deze treatment ook de huid langdurig wordt geverfd.

Complete lash & brow treatment 30 min €30,-

Tijdens deze treatment worden je wenkbrauwen en wimpers geverfd en je wenkbrauwen geëpileerd of geharst.

Lash tinting treatment 15 min €17,50

Krijg prachtige donkere wimpers met de lash tinting treatment.

Lash Lift €59,-

Door de Lash lift lijken je wimpers langer en staan ze een aantal weken in de perfecte krul. Een genot voor wanneer je bijvoorbeeld op vakantie gaat of een speciale gelegenheid hebt. Of gewoon omdat je het jezelf makkelijker wilt maken. Hou er rekening mee dat je 24 uur voor je afspraak geen mascara of oogcreme gebruikt!

Little note: Alle treatments zijn ter plaatse aan te vullen met losse modules (bijvoorbeeld bovenlip harsen) tegen een meerprijs van €2,50 per module.

Plan een afspraak!

BEFORE & AFTER

Hoe meer haartjes, hoe beter het resultaat. We adviseren je dus om direct te stoppen met epileren als je bij ons een afspraak hebt ingeboekt. Let us do the work! Voordat we aan de slag gaan met de behandeling bespreken we altijd eerst wat jezelf aan je wenkbrauwen hebt gedaan, wat je er mooi of juist niet zo mooi aan vindt en wat je wensen zijn. We bepalen dan samen de vorm en de tint van de wenkbrauwen. De brow treatment is voor zowel mannen als vrouwen. Het maakt niet uit of je dikke, dunne, doorlopende, korte of lange wenkbrauwen hebt. De brow treatment is voor iedereen geschikt!

Dan gaan we aan de slag met verven, harsen en epileren van de wenkbrauwen. Tijdens het verven werken we met de natuurlijke haartjes. Bij het verven worden de donshaartjes zichtbaar en ook mee geverfd waardoor de wenkbrauwen gelijk al een stuk voller lijken. Na het aanbrengen van de kleur is het tijd om de w wenkbrauwen te harsen. Het voordeel van harsen? De kleine donshaartjes worden direct verwijderd en het is de beste manier om heel nauwkeurig de mooiste vorm aan te brengen in jouw wenkbrauwen. We lopen daarna jouw wenkbrauwen altijd nog even na met een pincet om indien nodig nog wat te epileren.

Yes, je kunt de deur uit met hele mooie wenkbrauwen. Het is wel belangrijk dat je na de behandeling de huid wat met rust laat om irritaties, bultjes en puistjes te voorkomen. De huid is namelijk wat gevoeliger en open door het harsen. Even geen make-up dus. Je haren komen uiteindelijk in een cyclus waardoor ze tegelijk weer terug groeien. Na 4 à 6 weken kom je terug voor je volgende behandeling.

Direct een afspraak maken!