Je handen worden ook wel het visitekaartje genoemd. Ze vallen snel op en het is daarom belangrijk dat ze er altijd verzorgd uitzien. En misschien herken je het wel; je hebt een haakje aan je nagel, maar je kan nergens een vijl vinden en aan het einde van de dag heb jij je er al minstens 10x aan gestoord. Dit probleem helpen we je graag oplossen met een van onze nail treatmens.

Gelnagels verstevigen je natuurlijke nagels en laten ze er langdurig mooi en verzorgd uitzien. Maar wat zijn nou de voordelen van gelnagels? Je hebt nooit meer last van gechipte nagellak. Dit is een van de grootste ergernissen van nagellakdragers. Nog geen uur na het lakken, zien dat je kleurtje al beschadigd is. En de ergernis hierboven beschreven, ga je ook niet meer ervaren. Je nagels breken niet meer zo snel af. Het laatste voordeel is dat je keuze hebt uit heel veel diverse kleurtjes zodat je iets kan uitzoeken wat past bij jouw vibe op dat moment.

Maak direct een afspraak!

The gelbottle Biab treatment €59,-

Last van poreuze nagels? De Biab is dé nieuwe trend rondom lakken, het geeft een voedende en verzorgende laag waardoor je eigen nagels de kans krijgen om sterker en langer te worden. Verkrijgbaar in verschillende naturel tinten, you will love it! 4 tot 5 weken mooie verzorgde nagels.

The gelbottle Gellak treatment €45,-

Geniet 2 tot 3 weken van jouw prachtige gellak, zonder chemische stoffen, vegan & cruelty free. We hebben voor jou de leukste colors samengesteld!

Eenmalige aanschaf nagelvijl set €7,50

Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel, daarom willen we voor iedere klant zijn of haar eigen vijlen gebruiken. Wij zullen deze voor jullie bewaren zodat we jouw eigen set bij je vervolg treatment kunnen gebruiken.

Removal lak i.c.m nieuwe set of enkel removal

I.c.m €5,- of enkel €15,-

Plan een afspraak!