JUNE CITY WELLNESS
la-creme-de-lhomme

Een gezichtsbehandeling alleen voor vrouwen? Wat een ouderwetse gedachte! Ook voor mannen is hun huid een visitekaartje. Het is dus ook voor mannen belangrijk om eens in de zoveel tijd te genieten van een gezichtsbehandeling om zo de huid weer een goede boost te geven. Wij bieden twee gerichte gezichtsbehandelingen voor mannen aan. Benieuwd wat dit met jouw huid doet? Boek direct een afspraak!

Direct een afspraak maken!

Skin energizer treatment voor mannen 30 min €35

Een drukke levensstijl en dus niet veel tijd voor een uitgebreide gezichtsbehandeling voor mannen? Met de Skin energizer treatment geven we jou in 30 minuten weer een frisse en energieke uitstraling.

Tijdens deze behandeling reinigen we de huid en focussen we ons ook op de diepere laag. We verwijderen alle onzuiverheden en bepalen aan het einde welke dag/nacht verzorging past bij de huid en brengen deze aan.

Total recharge treatment voor mannen 75 min €77,50

Gun jij jezelf even een verwenmoment? Kan jouw huid wel een echte boost gebruiken? Kies dan voor de total recharge treatment voor mannen waarbij jij je in 75 minuten weer als herboren voelt.

We gaan eerst aan de slag met het reinigen van de huid. Middels een peeling verwijderen we de oppervlakkige huidcellen en brengen we nieuwe, jonge huidcellen aan de oppervlakte waardoor de huid een zachte en egale uitstraling krijgt. We verwijderen alle onzuiverheden en brengen een passend masker aan om de huid extra te verwennen. En dan komt het gedeelte waarbij je volledig kan ontspannen. Een massage van schouder, nek, decolleté, gezicht en armen. We sluiten af met een dag/nacht verzorging. Recharge yourself!