JUNE CITY WELLNESS

Wil jij een mooie, stralende huid? Kies dan voor een skin treatment bij June City Wellness. Met onze natuurlijke producten en behandelmethodes brengen we je huid weer terug in balans zodat deze weer optimaal kan shinen! Onze behandelingen zijn geschikt voor jong, oud, man of vrouw. Samen kijken we wat het beste is voor jouw huid zodat we de mooiste resultaten kunnen behalen en krijg je advies voor de verzorging thuis voor het behouden van de resultaten.

Maak direct een afspraak!

WANT TO GET YOUR SKIN GLOWING?

Quick facial fix €35,-

In a hurry? Don’t you worry! Met de quick facial treatment krijgt je huid de boost die het nodig heeft. De huid wordt gereinigd, er wordt een peeling uitgevoerd, onzuiverheden worden verwijderd & ten slotte wordt er uiteraard een op jouw huid afgestemde verzorging aangebracht.

Essential facial & relax treatment €65,-

Treat yourself! Voor wanneer je wel wat ontspanning kan gebruiken is de Essential facial & relax treatment een echte aanrader! Samen met  de beste huidverzorging en verbetering  zorgen we voor jouw welverdiende relaxmoment. Je brows worden in shape gebracht, je huid wordt intensief gereinigd, er wordt een peeling uitgevoerd, onzuiverheden worden verwijderd en naast dat je een heerlijke gezichtsmassage krijgt wordt er ook nog een passend masker aangebracht. We sluiten af met een uitgebreide verzorging afgestemd op jouw huid!

Total facial & relax treatment 90 min €90,-

Time to relax! 90 minuten full pull niks doen. De Essential treatment maar dan nog een stuk relaxter. De massage is uitgebreider (Lees; gezicht, nek, schouder, borst én armen), heaven! Ook wordt er een speciaal masker aangebracht, deze sluit de huid volledig af wat de werking van de werkstoffen verbetert en de huid kalmeert. Een drukke tijd achter de rug en ben je echt toe aan een me-time moment? Dan biedt de Total facial en relax dé uitkomst!

Bindweefsel treatment 60 min €74,95 (ook mogelijk in kuurverband)

Work it! In principe is dit dezelfde treatment als de Essential facial & relax treatment, alleen wordt hierbij een bindweefselmassage uitgevoerd. And you will love it! Het stimuleert je doorbloeding waardoor werkstoffen en vitamines weer beter bij jouw cellen kunnen komen waardoor deze weer optimaal kunnen gaan shinen, ook maakt het de op gehoopte afvalstoffen los, deze voeren we ook direct weer af waardoor de teint van je huid ook direct verbetert.  Het verbetert je huidconditie, structuur  & zorgt voor die heerlijke glow op jouw huid. Voor optimaal resultaat boek je de bindweefsel kuur.

Acid treatment 45 minuten €65 (ook mogelijk in kuurverband)

Skin boost! Naast de ontspanning die een treatment kan geven richten we ons namelijk ook graag op huidverbetering. Hierin is steeds meer mogelijk, ook op een natuurlijke en milde manier om jou en je huid optimaal te laten shinen. Zo is vanaf nu ook de Acid treatment in de plannen. Hierbij werken we met verschillende soorten zuren afgestemd op jouw huid en wensen. Dat klinkt misschien eng; met zuren werken. Maar bij June geloven we in het herstellen en in balans brengen van de huid, dan is deze namelijk op haar mooist naar onze mening. Daarom hebben we gekozen voor het merk Biodroga MD, hierbij werken we met een kortere inwerktijd en een dosering zuren waarbij je de huid niet beschadigd maar wel het gewenste resultaat gaat bereiken.

Little note: Alle treatments zijn ter plaatse aan te vullen met losse modules (bijvoorbeeld bovenlip harsen) tegen een meerprijs van €2,50 per module. Kies je voor henna brows? Let dan op dat je de treatment icm met henna brows boekt, deze vind je apart is onze boekingsapp. Hierbij wordt een meerprijs van €17,50 gerekend.

Plan een afspraak!

Bindweefsel kuur 6 treatments +gratis booster naar keuze 1 x 75, 5x 45 min €425

Go for it met de bindweefsel kuur van 6 treatments en creëer zo het maximale resultaat!

Voor het beste en snelste resultaat adviseren we je altijd te starten met een kuur, dit zorgt voor een fijne kickstart en is i.c.m een gratis booster van Absolution.

Wat doet een bindweefsel kuur?
1.  Maakt de huid voller en vermindert rimpels
2. Geeft je huid een mooiere teint
3. Vermindert littekentjes
5. Helpt bij het losmaken van afvalstoffen en voert deze ook direct weer af
6. Verbetert de opname van vitamines, mineralen en werkstoffen

Let’s get glowing!

Alleen buiten de zomer maanden, vanaf oktober t/m maart. De Acid treatments!

Stap voor stap breiden we bij June onze skin treatments uit. Naast de ontspanning die een treatment kan geven richten we ons namelijk ook graag op huidverbetering. Hierin is steeds meer mogelijk, ook op een natuurlijke en milde manier om jou en je huid optimaal te laten shinen.

Bij de Acid treatments werken we met verschillende soorten zuren afgestemd op jouw huid en wensen. Dat klinkt misschien eng; met zuren werken. Maar bij June geloven we in het herstellen en in balans brengen van de huid, dan is deze namelijk op haar mooist naar onze mening. Daarom hebben we gekozen voor het merk Biodroga MD, hierbij werken we met een kortere inwerktijd en een dosering zuren waarbij je de huid niet beschadigd maar wel het gewenste resultaat gaat bereiken.

Groot voordeel? Geen downtime! Wat betekent: Je huid ziet er direct na de behandeling stralend uit én best of all, je gaat niet vervellen wat bij veel andere producten op dit gebied wel het geval is.

De effecten van een Biodroga MD Acid treatment:
1. verfijnde poriën
2. Verlichte pigmentvlekken
3. Vermindering diepe littekens en fijne lijntjes
4. Egale teint en een minder vette en onzuivere huid
5. Fris, zacht huidoppervlak
6. Verbeterde celvernieuwing
7. Geoptimaliseerde vochtbalans

What else is there to wish for right? Je kunt je eerste Acid treatment vanaf nu via de online agenda inplannen. We gaan dan samen bekijken welk Acid we bij jou gaan gebruiken.

We bieden deze enkel aan maar ook in kuurverband voor wanneer je met een huidprobleem kamt waar je graag vanaf wilt, denk aan littekenvorming en/of een sterk onzuivere huid. Dan zijn er vaak meerdere behandelingen nodig voor het gewenste resultaat.

Plan een afspraak!