JUNE CITY WELLNESS

Wil jij een mooie, stralende huid? Kies dan voor een skin treatment bij June City Wellness. Met onze natuurlijke producten en behandelmethodes brengen we je huid weer terug in balans zodat deze weer optimaal kan shinen! Onze behandelingen zijn geschikt voor jong, oud, man of vrouw. Samen kijken we wat het beste is voor jouw huid zodat we de mooiste resultaten kunnen behalen en krijg je advies voor de verzorging thuis voor het behouden van de resultaten.

Maak direct een afspraak!

WANT TO GET YOUR SKIN GLOWING?

Quick facial fix €35,-

In a hurry? Don’t you worry! Met de quick facial treatment krijgt je huid de boost die het nodig heeft. De huid word gereinigd, er wordt een peeling uitgevoerd, onzuiverheden worden verwijderd & ten slotte wordt er uiteraard een op jouw huid afgestemde verzorging aangebracht.

Essential facial & relax treatment €65,-

Treat yourself! Voor wanneer je wel wat ontspanning kan gebruiken is de Essential facial & relax treatment een echte aanrader! Samen met  de beste huidverzorging en verbetering  zorgen we voor jouw welverdiende relaxmoment. Je brows worden in shape gebracht, je huid wordt intensief gereinigd, er wordt een peeling uitgevoerd, onzuiverheden worden verwijderd en naast dat je een heerlijke gezichtsmassage krijgt wordt er ook nog een passend masker aangebracht. We sluiten af met een uitgebreide verzorging afgestemd op jouw huid!

Total facial & relax treatment 90 min €90,-

Time to relax! 90 minuten full pull niks doen. De Essential treatment maar dan nog een stuk relaxter. De massage is uitgebreider (Lees; gezicht, nek, schouder, borst én armen), heaven! Ook wordt er een speciaal masker aangebracht, deze sluit de huid volledig af wat de werking van de werkstoffen verbeterd en de huid kalmeert. Een drukke tijd achter de rug en ben je echt toe aan een me-time moment? Dan biedt de Total facial en relax dé uitkomst!

Bindweefsel treatment 60 min €74,95

Work it! In principe is dit dezelfde treatment als de Essential facial & relax treatment, alleen wordt hierbij een bindweefselmassage uitgevoerd. And you will love it! Het stimuleert je doorbloeding waardoor werkstoffen en vitamines weer beter bij jouw cellen kunnen komen waardoor deze weer optimaal kunnen gaan shinen, ook maakt het de op gehoopte afvalstoffen los, deze voeren we ook direct weer af waardoor de teint van je huid ook direct verbetert.  Het verbetert je huidconditie, structuur  & zorgt voor die heerlijke glow op jouw huid. Voor optimaal resultaat boek je de bindweefsel kuur.

Little note: Alle treatments zijn ter plaatse aan te vullen met losse modules (bijvoorbeeld bovenlip harsen) tegen een meerprijs van €2,50 per module. Kies je voor henna brows? Let dan op dat je de treatment icm met henna brows boekt, deze vind je apart is onze boekingsapp. Hierbij wordt een meerprijs van €17,50 gerekend.

Plan een afspraak!

Bindweefsel kuur 6 treatments +gratis booster naar keuze 1 x 75, 5x 45 min €425

Go for it met de bindweefsel kuur van 6 treatments en creëer zo het maximale resultaat!

Voor het beste en snelste resultaat adviseren we je altijd te starten met een kuur, dit zorgt voor een fijne kickstart en is i.c.m een gratis booster van Absolution.

Wat doet een bindweefsel kuur?
– Maakt de huid voller en vermindert rimpels
– Geeft je huid een mooiere teint
– Vermindert littekentjes
– Helpt bij het losmaken van afvalstoffen en voert deze ook direct weer af
– Verbetert de opname van vitamines, mineralen en werkstoffen

Wanneer plan jij jouw eerste treatment in?

Plan een afspraak!